Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (2.71 secunde)
Democratii arata cu degetul turnatorii liberali "Nimeni nu a avut nimic cu Ticu, dar el s-a purtat inabil, facea deja promisiuni de angajare, iar acest lucru a deranjat", a fost de parere Mironescu.
Sa fii somer si sa primesti zilnic cate un nou refuz la o cerere de angajare, sa porti un razboi conjugal ori sa-ti ingrijesti mama bolnava de Alzheimer - asemenea lucruri macina sufletul, la fel ca suprasolicitarea si subaprecierea de la serviciu.
- A lipsei formelor legale de angajare a medicilor rezidenti in spitale dupa terminarea rezidentiatului; - A deficitului de medici pediatrii datorat lipsei unei facultati de PEDIATRIE;
El povesteste ca atunci cind a fost invitat la interviul pentru angajare, cei care il chestionau i-au spus ca specializarea sa depasea nivelul postului pe care il aveau ei in vedere si ca s-ar plictisi repede acolo, dar ca s-ar putea sa apara ceva ce l-ar putea interesa.
Daca cititi ziarele o sa gasiti anunturi de angajare care sint pline de precizari care duc spre zona discriminarii, iar amenzile nu sint deloc mici.
In opinia comisarului, cunoasterea unei limbi straine este o preconditie la angajare, inclusiv pentru cei care vor sa urmeze o cariera europeana.Tinerii, convinsi sa invete limbi straine cu blog-ulPentru a promova invatarea limbilor straine, Orban are de gand sa patrunda in lumea virtuala, agreata de tineri si din ce in ce mai populara si in randul celor trecuti de prima tinerete.
Potrivit lui Geoana, "o decizie finala de angajare a statului roman intr-un astfel de proiect important pentru sistemul de securitate european si nord-atlantic nu poate fi luata in spatele usilor inchise", ci trebuie dezbatut, evaluat si decis in cunostinta de cauza de cetatenii si institutiile democratice ale statului de drept.
Cei mai castigati de pe urma acestui targ au fost, bineinteles, studentii care in timpul pauzelor au putut adresa intrebari angajatorilor, ba mai mult, au stabilit anumite conditii de angajare.
Doar teoretic, pentru ca practic Adrian Vlad abia a primit hartiile de angajare, urmand ca luni primarul Tudorel Calapod sa convoace o sedinta prin care sa ii indice adjunctului sau cu cine va lucra in primarie.
Eventuala angajare a Romaniei in Ciad a fost comunicata la nivelul UE, sub rezerva aprobarii ulterioare la nivel politic intern, a comunicat, anterior Ministerul Afacerilor Externe.
Ar fi nelegitima orice angajare de catre acest guvern a obligatiilor pentru urmatorul guvern", a spus Basescu. Seful statului a apreciat ca solutia pentru depasirea acestei situatii o reprezinta responsabilitatea si prudenta, lucruri pe care le asteapta in negocierile dintre Executiv si sindicate, pe tema salariilor.
Persoanele care au primit plati compensatorii la momentul iesirii la pensie si doresc sa lucreze in continuare in sistemul public vor fi obligate sa restituite suma aferenta acestor compensatii in termen de 30 zile de la angajare, conform unei decizii luate in sedinta de martea trecuta a Guvernului.
Cat priveste discursul din Parlament al presedintelui, care are loc dupa sedinta de angajare a raspunderii, presedintele PNL a precizat ca parlamentarii liberali vor veni sa-l asculte.
Intrebat daca recomanda, in aceasta situatia, ca parlamentarii PSD sa nu participe la sedinta de angajare a raspunderii, Iliescu a afirmat:
"Nu, masurile de anul trecut care se refereau la inghetarea numarului de salariati si posibilitatea de angajare numai la plecarea la sapte insi a unei singure persoane se pastreaza si anul acesta, nu si pentru anul viitor.
Liberalii au sesizat ca lumea asteapta actiune, fermitate, angajare si au anuntat raspicat, "da, putem guverna, chiar si singuri!". Crin Antonescu a confirmat, si prin discursul tinut in Parlament, ca poate tine sus steagul unei blocade impotriva lui Traian Basescu.
In momentul in care aceasta reforma imperativa, adica schimbarea "guvernabililor" va avea loc in cele din urma, deoarece cu siguranta va avea loc, nici un singur membru al acestei abominabile puteri nu ar mai trebui sa fie niciodata eligibil pentru re-angajare in sectorul public.
Dupa motivarea deciziei Curtii Constitutionale, Guvernul se va consulta cu Parlamentul privind procedura care se impune in cazul Legii Educatiei Nationale, avand in vedere ca suntem intr-o situatie fara precedent, cand o decizie a Curtii Constitutionale intervine in timpul derularii procedurii de angajare a raspunderii Guvernului in fata Parlamentului.
Acum i se fac actele de angajare, fara sa dea concurs, asa cum ar fi normal. Adica guvernul spune ca face restructurari, dar isi angajeaza oamenii din partid.
Trebuie sa faci organigrama, sa iti aprobe hotarare de guvern, sa faci concursuri de angajare. Salariile sunt mici, nu vin multi oameni.
google-analytics.com